fredag 7. desember 2012

Square Dance med Taupe stoffer


Eg har sydd ferdig Square Dance, eller twister duken min. Den brukte eg Japanske vevde stoffer i og også nokre få trykte. Spesielt fornøyd er eg med måten eg har quilta den på.  Mugga har eg arva etter mormor og stoffboksen bruker eg til å ha fargetusjer i. Hadde så lyst å ha noko som matcha til det, så gjer det ikkje noko at det står framme.

Her ser du den ulande ulven. Dette er eit landskapsteppe eg har sydd for... tja det må jo være nesten ti år sidan. Eg liker det veldig godt, og no skal det henge på veggen igjen ei stund. Ha ein fine kvelde du :-)

5 kommentarer:

 1. Den se så fin ut der den ligg, Sqvare dance, fine farga, det andre bildet er også fint, mange hilsner fra Jorunn! Ryggen er bedre, men formen er ikke topp, trøster meg med litt søm! D.S.

  SvarSlett
 2. Så flott duk! Square dance høres fint ut, sikkert endel arbeid med den. Likte veldig godt ulven din også, passer godt nå på denne tida...
  Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Jag beundrar både tyg- och färgvalet i Din Square Danceduk. Den är verkligen jättefin, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Tusen takk! Eg kaller det square dance, for det fantest for mange år sidan ein bok med denne tittelen. Den gangen brukte ein papirmaler for å lage blokkene. No er jo twister linjalen komt, så det er litt lettere å lage. Eg er så glad i både jordfarger og friske farger, så da blir det lett blanding i det eg lager. Klem til dere alle!

  SvarSlett
 5. Flott duk i fine fargar! Eg likar å putle litt med lappar av og til, men ikkje slike avanserte saker som dette:)
  Likte muggen din også - eg er veldig glad i retro mønster;)
  Takk for fine ord inne hos meg:)

  SvarSlett