lørdag 8. desember 2012

Familieteppe - 8 års ufo

Dette teppet vart ferdig i går. Det har vore ein UFO veldig lenge. Og ein ufo som er lett å daterie, sidan tvillingane da var et halvt år når føtter og hender vart trykt. Vi trykte hender og føtter av heile familien, og eg begynte på eit teppe med friskt mot. Sidan har den komt fram med jevne mellomrom, og eg har nok sydd litt vidare på den mest fordi eg følte eg måtte. Så gleda var stor når ein kveld denne veka eg kom over den att og kjente at no, no har egl yst til å sy den ferdig. Johannes, den eine tvillingen, er med på bildet. Det vart nokre bilder før han følte at hans image som tøff var ivaretatt :-) Talet UFOar skrumpar kraftig inn, og eg kjenner at eg har god lyst til å gjere alt ferdig. Gjerne før den magiske datoen 12.12.12, så får vi sjå kva eg får til. Ellers så vil eg dele ein film med dere, ikkje noko koselig advents film, men ein film om oss kvinner, om vaginaer, om Eve og kva ho kjempar for. Den handlar ingenting om lappeteknikk, men den handlar om oss, og våre medsøstre. Her er filmen.

4 kommentarer:

 1. Ett underbart familjetäcke som Du nu har gjort klart. En fantastisk kvilt!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Mye flott på bloggen din:-) Artig dette familieteppet.
  Om du er på facebook kom gjerne å bli med på Quiltesiden. Vi er nesten 1000 medlemmer og har holdt på over ett år. Vi driver ikke salg eller reklame der, bare show and tell og koser oss med masse god inspirasjon. Velkommen skal du være :-)

  SvarSlett
 3. Så nydelig teppe du har laget. :)
  Morro og få ferdig litt UFOer ja.
  Men håper og satser på at vi får sydd litt også etter den berømmelige datoen da.. :))
  Ha ei flott Adventstid! :)

  SvarSlett
 4. Ja, vil gjerne bli med på Quiltesiden. Er med på lappemakerne også, men to er berre flott :-) Takk for ros fra dere alle :-)

  SvarSlett