fredag 30. november 2012

Adventskapper

Adventskappene er ferdige. Sidan eg er med i Bonnies Mysterie visste eg at det kunne være greit å være ferdige med desse til mysteriet kom på plass. Eg er veldig fornøyd, blokkene er sydd med den vesle twisterlinjalen. Grått rundt og kun fire blokker i kvar kappe.
Godt nøgd :-)

4 kommentarer:

 1. Disse var fine, har kjøpt linjalen, men ikke prøvd den enda, får være til etter jul.Du hadde lagt ut en fin beskrivelse på hvordan den skulle brukes, tusen takk for det. Gardinstangen var en ny vri, festelig. Ønsker deg en fin advendtstid. Ruth.

  SvarSlett
 2. Då har du noko å glede deg til Ruth. Godt beskrivelsen var bra. Der finnes også mange videoer på youtube. Gardinstanga er selje eller osp fra hagen. Eg har jo to gutar som er åtte år gamle, og dei liker godt å leike med kniv. Så det er dei som har spikka gardinstengene. :-)God adventstid til deg også:-)

  SvarSlett
 3. Flotte kapper du har sydd,og superfin "stang" fra naturen:)
  God helg!

  SvarSlett
 4. En fantastisk ide´av Dig! Så jättesnyggt, både det Du sytt och den"typ" av gardinstång som Du använder. Jag har sett några som använt twisterlinjalen här på bloggarna. Men detta är den första gardinen som jag ser i den tekniken.

  Dollandesign

  SvarSlett