lørdag 3. november 2012

Sortere trådene

I dag har eg sortert i tråden min. Eg har ikke noko eg MÅ sy, eller noko kreativitet i augneblinken som vil manifestere seg ved symaskina, så eg nyttar sjangsen til å rydde litt. Eg synest ofte når eg syr at eg manglar akkurat den tråden eg treng, og det er jo rart når eg har så mykje tråd. Blant anna har eg ikkje alltid tråd til å legge til lukkekanten for hand. No har eg bestemt meg for å prøve å bruke Lenes Silketråd til det. Den er jo sterk, og ikkje glatt, slik eg synest probelemet kan være med rayon tråden. Når eg sorterer til tråden finn eg lekre fleirfarga tråder, og eg trur at det neste eg syr skal være med utgangspunkt i ein slik tråd. Ha ein deilig dage då due :-)

6 kommentarer:

 1. Åj så masse tråd, bra den ikke har datostempling hihi

  SvarSlett
 2. Å så fin orden! Skulle gjort det sammen men .... Og enig med ho over her, at godt det ikke er "best før" på tråden ...:)

  SvarSlett
 3. Smiler, ingen dato, men er lurer litt på om den kan morkne? Og ei anna problemstilling kan være om man skal sortere etter kvalitet og bruksområde, eller etter farger slik eg har gjort. Best med farge for min del, og det er lettere å sjå kva eg må kjøpe når eg har godt oversikt. Det er så irriterende å være midt i et arbeid, og så mangle akkurat den tråden eg vil bruke. Det gjelder jo primært quitlinga, der eg liker godt å bruke fleirfarga tråd.

  SvarSlett
 4. Å for en misunnelesverdig orden!! Mine lever sitt liv i diverser bokser ...enda ;o) Har tenkt på å lage eitt tilsvarande stativ men TTT .. hehe ;o)

  varm quilteklem

  SvarSlett
  Svar
  1. No er eg veldig gla i å rydde, og min erfaring er at når eg har rydda litt så får eg bedre oversikt. Og når eg no har rydda i tråden ser eg at eg er veldig veldig glad i grønt og blått :-)

   Slett
 5. Oj det var da litt tråd. Kjekt å ha litt orden da.

  Astrid

  SvarSlett