tirsdag 12. mars 2013

Hals Chakra

Eg har sydd eit steg til på Chakra Teppet mitt. For deg som ikkje veit kva Chakra er, så er det energisenter i kroppen. Teorien seier at vi har sju hovedchakra, og kvart har sin farge frå regnbuen. Denne gangen har eg sydd på del fem som er hals chakraet. Det har fargen turkis og i halsen sit naturlig nok energien til å kunne uttrykke seg. Har du problemer med å snakke klart, eller uttrykke kva du føler eller meiner, så kan hals chakraet ha noko med dette å gjere.

Tja, så kan ein tru på chakra eller ein kan tenke at dette er tull og tøys. Men eg trur no uansett at har ein ei utfordring, og ein gir den litt ekstra positiv oppmerksomhet så kan det utvikle seg til noko endå bedre. No har eg to fargar att på teppet mitt, det er indigo og fiolett. I kvart av chakraene har eg brukt ulike teknikker, og eg har også brukt ein del rester.

Håper du har det godt anten på den eine eller den andre måten :-)

Klem fra Desiree


5 kommentarer:

 1. Dette forstår jeg nok litt lite av. Men jeg elsker farger og kjenner at de "gjør noe" med meg. I alle fall blir teppet ditt flott i all sin fargeprakt.

  SvarSlett
 2. Din Chakraquilt är ljuvligt vacker och jag skulle gärna vilja se den i verkligheten. Det ser ut som om Du har lagt ner stor möda på att välja färger på tygen som Du anser passar bra. Den är mycket fin, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Teppet ditt blir flott . Her er det mange små biter som kommer til sin rett kanskje både på den ene eller andre måten :)

  SvarSlett
 4. dette hadde jeg aldri hørt noe om, det var spennende,og nydelige farger du har valgt,men du er jo proff,du. mange hilsner og kos deg videre. Torunn

  SvarSlett
 5. Masse interessant å lese om chakra på nettet. Klem til dere alle :-)

  SvarSlett