torsdag 10. januar 2013

Sandy blokker

Eg var så heldig og fremdeles er, at eg kom over ei bloggvenninne som syr blokker som skal sendes til USA, der de skal syes sammen til tepper og så doneres til de som mista alt i stormen Sandy. Eg har meldt meg på med åtte blokker. Dette var ei ny utfordring for meg. Etter bildene eg såg, så skulle blokkene bli sydd av rester, og uten nokon som helst plan. Eg er godt fornøyd med resultatet, og synest at dei vart no ikkje så verst likevel. Vil du lese meir om donasjon av blokker? Klikk her.

8 kommentarer:

 1. Det var raskt levert! Så flotte dei blei. Hugs å lage ein merkelapp på 5"x5" med namnet ditt på, og eventuelt nokre gode ord, slik at dei kan sjå kven som har vore med og laga teppet. Du finn meir om det på oppskriftsida for blokkene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, skal hugse det. Har enda ikkje fått beskjed om kven eg skal sende blokkene til, så eg har lagt de til side. Dette var kjempekjekt, tusen takk for at du viste veg :-)

   Slett
 2. Fine! Det var eit flott prosjekt å delta i:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, eg var ikkje heilt klar på kva eg skulle sy, så da var dette ein fin måte å kose med symaskina utan at eg måtte vite heilt nøyaktig kva det skulle bli eller slikt.

   Slett
 3. Det var eit fint prosjekt. Og blokkene var veldig fine;) Så bra du fekk ordna det med opplastinga;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er eg kjempeglad for. Klem til deg Edny

   Slett
 4. Det var färgstarka och jättefina "Sandyblock" som Du har sytt. De måste ha varit trevliga att sy, tror jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, ja det var veldig trevligt. Veldig annorlunda å sy uten en plan, og å blande fargene så frekt :-)

   Slett