fredag 20. mai 2016

Tja - det er ikkje alltid at ting går som det skal - av og til lyt eg berre stikke fingeren i jorda :-) OPPDATERT 26. mai!

Eg har fått inn i butikken ein aldeles lekker serie som heiter Refresh. Her kan du sjå bilde av stoffa;

Veldig flotte - og om eg ikkje er utseld når du les dette så finn du dei her.

I alle fall. Eg fann også nokre lekre pepper Cotton - og så fann eg eit mønster og så sette eg i gang. Først så sydde eg sammen mange striper. Mange.

Eg hadde ein liten mistanke om at eg skulle spart den mørke turkise og mørke rust til ramme. Der hadde dei vore perfekte. Eg hadde også ein magefølelse på at eg godt kunne haldt dei varme tonane for seg og dei kalde for seg. Men, eg var så ivrig at eg lytta ikkje.

Så vart det slik etterkvart;

Mange vart laga før eg innsåg at nei - dette vart ikkje slik eg hadde tenkt i det heile. Enden på visa var at eg bestemte at ok - eg skal nok finne nytte i dei til noko - og så skar eg meg nye striper;

Dette vart noko heilt anna :-)

Så langt er eg komt - og no gleder eg meg til at eg skal få gjort dei heilt ferdig. Kan hende i løpet av helga?

Det er faktisk uvant for meg å ta ein slik beslutning som eg har gjort. Eg har lært at å blande meir enn eit par fargar, da skal eg ha tunga beint i munnen. Det er heilt ok å halde fargefamiliane på sine plassar, dei treng ikkje ha slektstreff kvar gang dei har muligheten.

I morgon flyttar eg ut av syrommet. Vi får ein gut på besøk som skal bu hos oss til 3. juli. Eg skal nok få sydd, og eg gler meg litt til å være i 1 etasje. Satser på varme og sol, så blir det litt på terrassen også.

25. mai vart det å fortsette på desse lekre blokkene. Her kan du sjå ein video om korleis det er så langt;


I dag er det blitt 26. mai og etter innsatsen i går og laging av video vart eg skikkelig gira. Eg vakna tidlig og kunne sjå at sola var på tur opp. Det ser eg ut soveromsvindauget, at ho skin på dei øverste toppane. Eg begynte å tenke på alt eg hadde lyst til å gjere før eg skulle reise på jobb, og det gjer eg normalt 0730. (sitter på med enten Elias eller Inge - det tar to minutter ned til jobb) Eg ville gjere litt yoga, litt tøy og tre solhilsen slik eg gjer kvar morgon, meditere i 20 min, det gjer eg også kvar morgon, så ville eg vaske ei maskin med handdukar (tek to timar) så legge i hop og ta på plass tre stativ med kle, og så til sist, sy i hop teppet som eg jobba med i går. Iveren var stor etter alt dette, så eg spratt opp av senga. Når eg sjekka klokka trudde eg først ho var 0545 - men etter å ha dobbeltsjekka så var ho 0445. Det vart ein god dusj og så var dagen i gang. Og eg må innrømme, eg har ALDRI angra på at eg sto opp tidlig.

Her kan du sjå korleis det ser ut når sola skin på symaskina klokka 0630 tidlig ein morgon;

Og slik ser teppet ut etter alle blokkene kom i hop;
Eg er superfornøgd, det må eg sei. Og likte korleis det krysset kom fram, og litt kontraster. Dette er altså den blå grønne delen av serien Refresh, og også nokre pepperstoff. Til kant kjem eg til å velge eit pepperstoff - satser på å få sydd ferdig i ettermiddag. Og slik ser soloppgangen ut i dag.
Ein fantastisk fin dag allerede. Og eg fekk gjort alt eg ville.


Nyt dagen der du er - enten det er på jobb - heime - ute - inne - på ferie - eller kor som helst :-)  


Varm klem til deg - håper du får litt symaskintid du også :-)

Desiree
2 kommentarer:

  1. Berre lekkert, nydelige stoffer! Happy Quilting!

    SvarSlett
  2. Kor artig å sjå/lese :-)
    Gleder meg til korleis blokkene blir når du set saman dei nye fargekombinasjonane. Likte no den første også eg då ;-)
    klem frå Evy-Ann

    SvarSlett