lørdag 27. april 2013

So far so good :-)

Konfirmasjonen nærmar seg med stormskritt. Og, sidan vi hadde konfirmasjon i fjor, så kjenner eg meg litt erfaren :-) Så, denne gange er navnebrikkene klare i god tid. 45 stk er sydd, og det er i overkant av kor mange vi treng. No gjenstår berre å brodere på navna, og det blir ei kosestund på syrommet. 
Brikkene er nokre like og nokre ulike. Det blir nok slik at dei som er enkle går til mennene, og dei meir avanserte går til kvinnene. Tolk det slik du vil :-) 

Liker du stoffet med dei åpne franske vindauga og den rause blautkaka? Klikk her, så kjem du til stoffa. Eg har enda litt att av dette skjønne stoffet. Andre flotte lilla og rosa stoffer er også på plass. 


Åh, eit berg av navnelappar :-) eller bordkort. Ønsker deg ein fin kveld :-) Desiree


mandag 15. april 2013

Strength


Styrke. Kjenner du din indre styrke? Er den som ei sterk kraft som berre reiser seg opp når du treng det? Eller er den som ei rolig elv som flyter kraftig og brei? Styrke for meg er å tørre å vise kjærlighet til dei eg er glad i. Styrke er for meg å ta initiativ utan å vite om eg vil bli tatt imot. Styrke  er for meg å være den eg er - med dei konsekvensene det bærer. 

Strenght. Du you feel your inner strength? Is it like a powerful force wich rises within you when you need it? Or is it like a calm river wich flows strong and wide? Strength for me is to dare to show my love for the ones I care about. Strength is for me to take the initiatice without knowing if I will be received. Strength is for me to be who I am - with whatever consequenses it holds.