søndag 28. oktober 2012

Te brikker

I dag har eg sydd nokre brikker i variert storleik. Dei passer fint til ein kopp te og blir vel som ein mug rug. Tekoppstoffet er gammelt, eller.. tja nokre år i alle fall. Rolige dager med søm og litt husarbeid passer meg heilt fint. Søndagsklem!

6 kommentarer:

 1. Hei
  De er kjempefine,min datter hadde likt disse godt,det meste skal gå i blått som er sydd.Smart med ulik størrelse på de,så går en ikke så fort lei med å sy lukkekanter,ja visst du ikke er en av de som liker det da!Eg holder på med siste lukkekantsying,påLil Twister duken som du har konkurranse på i din internettbutikk,som er lett å finne fram i,ordentlige sider.Er skrøytfakta:-)Konkurranser tirrer meg,så da blir ting ferdig fort.Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 2. Ååå så kjekt du er med i konkurransen. Eg fekk nett eit bilde på mail i dag fra ei anna, så da er dere i alle fall to :-) Det måtte bli ulik størrelse på brikkene, ellers måtte eg ødelegge nokon av tekoppane, og det hadde eg ikkje hjerte til. No har eg tekoppar mange mange fleire :-) Gleder meg til å sjå twister bidraget ditt :-)

  SvarSlett
 3. Det var en käck ide´att sy themattor, och att de ser olika ut i form och storlek, tycker jag! Det var verkligen en bra tanke.

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Kjempefine, likte både farge og motiv:)

  SvarSlett
 5. Kjempefine. Artig fasong på de.

  Astrid

  SvarSlett
 6. Så stilige tebrikker. Artig at de har ulik fasong.

  Elisabeth

  SvarSlett